Menuen SFO rummer følgende muligheder:

OBS. Hvis du ikke ser alle punkter i menuen på din computer, skyldes det sandsynligvis, at skolen har valgt at deaktivere de manglende menupunkter eller ikke abonnerer på tjenesten.

Klik på et af ovenstående links for at få mere at vide.


Oplysninger


Her ser man en samlet oversigt over oplysninger, som vedrører skolefritidsordningen. Skolen bestemmer hvilke oplysninger SFO-siden skal vise ud fra følgende muligheder:

Skiftende billeder Her kan SFOen vise billeder fra børnenes hverdag. Billederne vises som et slideshow. Hvis SFOen har flere afdelinger, vil hver afdeling have sin eget billedserie.
Opslagstavle Her vises opslag, som er rettet med børn og forældre i SFOen. Opslagstavlen er fælles for alle afdelinger.
Ugeplaner Her ses en ugeplan med aktiviteter mm. for børn i den aktuelle SFO-afdeling.
Genveje Listen rummer hurtige genveje til værktøjer og informationer vedrørende SFOen.
Kommende aktiviteter    Her er et uddrag af skolens aktivitetskalender, hvor der kun vises de førstkommende aktiviteter i SFOen.
Nyt fra SFO Her har SFOen mulighed for at lægge information til forældrene.
Nyeste dokumenter Her er der adgang til dokumenter af interesse for forældre til børn i SFOen.


DokumenterHer er der adgang til dokumenter fra skolefritidsordningen med information til forældrene.Ugeplaner


Hvis der udarbejder ugeplaner med SkoleIntras ugeplansværktøj i den aktuelle SFO-afdeling, vil forældre kunne se dem her. Der er også links til tidligere ugers ugeplaner.


Tabulex SFO


Tabulex SFO er et websted, som ikke har noget med ForældreIntra at gøre, men som kan integreres i ForældreIntra, hvis skolen abonnerer på det. Tabulex er et værktøj, som håndterer kommunikationen mellem SFO-personale og forældre i forhold til gå-hjem-aftaler, ferietilmelding mm.


iportalen


iportalen er også et eksternt værktøj, som kan integreres i ForældreIntra. iportalen er et system til håndtering af institutionens og børnenes aftaler, aktiviteter og arrangementer.


EasyKom


EasyKom er et værktøj til at holde styr på indkrydsning, navne og aftaler i institutioner, som kan integreres i ForældreIntra.
 

MinInstitution


MinInstitution er også et eksternt værktøj, som kan integreres i ForældreIntra. MinInstitution er et system til håndtering af institutionens og børnenes aftaler, aktiviteter og arrangementer.